Den romantiske kunstner, eller jeg er ikke en klovn, jeg er kunstner, det er en alvorlig business, jeg sælger luft, der er tungere end tre fortovsfliser af Claus Ejner

Claus Ejner
Foto: Claus Ejner

Fernisering den 4/3 – Kl 17.00 – 20.00
Udstillingsperiode: Fredag d. 4/3 til torsdag d. 31/3 2022.

XM3 – rum for samtidskunst præsenterer udstillingen Den romantiske kunstner, eller jeg er ikke en klovn, jeg er kunstner, det er en alvorlig business, jeg sælger luft, der er tungere end tre fortovsfliser af Claus Ejner

Jeg, claus ejner, viser på denne her udstilling kunst, der pt. holder en pause med at være kunst, kunst der sover eller kunst der venter på at blive til kunst.

Derudover viser jeg en video, hvor jeg går rundt om et hjørne en del gange. Desuden kan man se illustreringen af et manifest for den romantiske kunstner, der blandt andet er kendetegnet ved at være optimistisk pessimist. Jeg slæber endvidere rundt på en meget stor, irriterende tanke, og jeg viser, hvor stærk jeg er, idet jeg viser, at jeg kan hænge i udstrakt arm i en lygtepæl i ret lang tid.

Desuden viser jeg, hvad frihed er samt hvorledes flere parallelle linjer ser ud i stormvejr samt hvorledes flere parallelle linjer ser ud, når de sover plus hvordan parallelle linjer ser ud, når de har fundet en mening med livet. Derudover viser jeg en del andre værker. Og de medier jeg arbejder i er foto, tegning, maleri, skulptur og som sagt tidligere: video.

På ferniseringsdagen vil jeg endvidere løbende opføre korte og længervarende performances.


Se flere billeder på vores Instagram profil HER